semlor..

Kunde inte stå emot.. åt 2=(


fettisdag...

mmm... så got med en semla men icke de evelina nog fet är du redan!

klara de!!

jag klara de sprang 3,5 km.. eller kaske skajag säga lufsade=) men stannade inte förrän på uno-x, där jag gick in och köpte lördags godiset.. tack lotta för att du orkade höra på mitt gnäll=)
vill gå och se män som hatar kvinnor med stieg larsson,.. böckera var grymt  bra, hoppas filmen är de också!
i morgon ska jag och hanna och köra skoter.. ska bli kul!

Lördag...

Har haft Jonas mamma, pappa och moster på middag. serverade palnkstek med rött vin=) så gott och trefvligt!
snart ska jag och Lotta ut och springa.. får se hur de känns har inte sprungit sen i november men har ju hållit i gång med box och skidor i vinter iaf=)
Tidigare i dag har jag vart med min syster och kollat på en lägenhet i mio möbler huset.. tror hon ska ta den... en 1,5 a väldigt mysig... Nån som är sugen att hyra hennes 1 a på skolvägen... kan ju höra av sig??


glömde en viktig bild! FUCK YOU !!


mera bilder.. sen emilssons 1 års kalas







Torsdag..

Har jobbat på dagis hela veckan. på älvens dagis, på måndag på avdelningen och tisdag, onsdag i köket... I  dag är vi lediga och har vart på Bvc på 1 års kontroll. Drömde en hemsk dröm i natt, att doktorn upptäckte ett hjärtfel på Emil som inte gick att operera och han skulle inte leva länge till.. Tror ni jag blev glad då jag vaknade och han låg brevid frisk och kry?? Hur som helst så gick de bra på Bvc emil vägde 10125 gram över 10 kg.. och 75,8 cm låg.. Stora killen.. han fick vaccin spruta i benet, man känner sig jävligt rutten då man får hålla fast han..

I går var de box kul som vanligt men jag tror jag fick en hjärnblödning då vi skulle slå nån kombination, kunde inte tänka då jag skulle hålla mitsarna åt Lotta..
Efter boxen åkte jag till Hanna å drack te och smootie och surrade. trevligt.

I morgon är de jobb igen på Älven i köket.. Trevligt!

Nu ska jag städa för de behövs ofta när man har hund suck.. Fast jag hde mycke hellre lagt mig på soffan och myst..












Alla hjärtans dag..

Jonas och Emil lagade middag till mig plankstek å rött vin så gott, blommor fick jag också... Jag har nog varit snäll!
Efter maten tog vi en promenad till moster och Lars, Lars fyllde år så vi åt tårta där..

I dag har Emil haft kompis kalas=) Hanna, Linus, Hampus, Jesper, casper, Felix kom. Vi åt varmkorv och fikade, barnen busade och sen hade vi skattjakt.. Kul var de och ännu roliagre lär de bli när Emilsson blir större..
Sen i kväll har Henke å Hanna vart här, jag och Hanna boxades lite och sen fikade vi=) Igen.. Känner mig som ett svin har fikat hela helgen.. Usch fy fan för mig!!! Tur att de är Måndag i morgon..

I morgon ska ja jobba på dagis, Emil ska vara med sin Farmor.. Tur att vi har henne som gärna hjälper till när de behövs!
Tyvärr har jag inga  bilder att lägga upp.. Har ju ingen kamera nu när min telefon är trasig och jag har en skit lånetelefon..

veckan som varit..

På tisdag firade vi Emils 1 årsdag trevligt. Han fick massa roliga leksaker och mycke fina kläder..  Dagen till ära ställde han sig upp själv och gick ett steg till mig.. På sin 1 årsdag. han har stått själv tidigare men aldrig ställt sig själv.
På Onsdag var de box för mig, så kul.. Hanna och jag bestämde att vi skulle prova box i stan också. Så se gjorde vi på torsdag, mkt roligare i råne mycke gladare stämmning och roliagre program.
I går fredag körde jag buss först på dan sen var jag, mamma och mormor på valdorf och käkade. men hade vi tänkt å se män som hatar kvinnor men den hade ju inte premiär ännu *suck*! så de blev en film som heter mammut. var väl så där gripanade men så där.. I dag har jag haft sovmorgon tills Angelica ringde 9.15 Jonas och Emil  var redan borta när jag vaknade. Nu är dom i kalix och handlar mat och vin. Jonas ska laga mat tills i kväll, väldigt hemligt alltihopa..
Har haft en riktig lyx vecka, har nästan dåligt samvete.. Tack Jonas iaf=)
Lägger in en bild på sötare pojken!
i diskmaskinen


Grattis Emil 1 år!

Innan jag blev mamma, lagade jag och åt varm mat. Jag hade kläder utan fläckar Jag kunde sitta i lugn och ro och prata i telefonen. Innan jag blev mamma, sov jag så länge jag önskade, och oroade mig aldrig över hur sent jag kom i säng. Jag borstade mitt hår och mina tänder varje dag.
Innan jag blev mamma, städade jag mitt hus varje dag. Jag klev aldrig över leksaker. Jag glömde aldrig texten till vaggvisorna.
Innan jag blev mamma, oroade jag mig aldrig för om mina växter var giftiga. Jag tänkte aldrig på vaccinationer. Innan jag blev mamma, hade jag aldrig kräkts på, bajsats på, spottats på, tuggats på, kissats på, ej heller blivit nypt av små fingrar. Innan jag blev mamma, hade jag fullständig kontroll över mina tankar, min kropp. Jag sov hela natten.
Innan jag blev mamma, hade jag aldrig hållit hårt i ett skrikande barn, så att läkaren kunde ta prover och ge sprutor. Jag blev aldrig härligt lycklig över ett enkelt leende. Jag satt aldrig uppe sent och tittade på ett sovande barn. Innan jag blev mamma, hade jag aldrig suttit med ett sovande barn i famnen, för att jag inte ville lägga ner det. Jag kände aldrig mitt hjärta krossas i tusen bitar, när jag inte kunde stoppa smärtan. Jag visste aldrig att någonting så litet, kunde påverka mitt liv så mycket.
Jag visste aldrig att jag kunde älska någon så mycket. Jag visste aldrig att jag kunde älska att vara mamma. Innan jag blev mamma, visste jag inte hur det kändes att ha hjärtat utanför kroppen. Jag visste inte hur speciellt det kunde kännas att mata en hungrig baby. Jag kände inte till dessa band mellan en mamma och hennes barn. Jag visste inte att någonting så litet kunde få mig att känna mig så betydelsefull. Innan jag blev mamma, hade jag aldrig gått upp mitt i natten var tionde minut för att se att allt var bra. Jag hade aldrig känt till värmen, glädjen, kärleken, hjärtesorgen, undret eller tillfredsställelsen över att vara en mamma. Jag visste inte att jag var i stånd att känna så mycket ... innan jag blev mamma


Min älskade bebis fyller 1 år idag.. Känns helt otroligt att det är 1 helt år sen han kom till oss. Har aldrig vart så lycklig som det här året.. Emil är helt fantastisk och göra mig så glad! Grattis Emil som tyvärr är sjuk på sin fördelsedag.

Den här bilden är tagen av min morbror håkan i oktober nångång.. Men den här bilden är så väldigt mycke Emil. Alla som känner honom förstår! =)

söndag...

skrev  nyss ett hyfsat långt inlägg som försvann.. suck

söndag...

I dag har vi vart till kyrkan och hämtat Emils dop hjärta.. Där sjöng barnkören, minikören och musikverkstan.. så mysigt. Gråter alltid en skvätt på dop och då barnen sjunger så fint.. Det berör mig verkligen fast de är rätt så pinsammt. Finns säkerrt dom som funderar va ja lipar för men så är de inte mkt att göra åt! Jonas börjar bli bättre från magsjukan iaf och har kunnat äta kokt kykling och potatis wow!!
Nu har Emil blivit förkyld ist, hoppas de inte blior mer än så lilla stackarn har ju nyss vart sjuk så länge!
Efter kyrkan har ja städat huset och sen skottat av garage taket.. har hunnit en hel del i dag.
Nu ska ja gå till tvn och göra mina dagliga träning 50 situps, 10 armhävningar, 20 benböj och plankan i 1 minut=)
Go natt


Ny blogg..

Hej och välkommen till våran blogg.. Här kommer du säkert hitta en hel del stavfel, recept och Emil prat..

I dag har jag och Emil vart på blogg.. Jonas kunde inte följa med, han hade magsjuka i går, men i dag har han mått bra..
Det var min morbrors flicka som döptes.. Lilla Liv så vackert namn!
Efter dopet åkte jag och Emil till Elgiganten där köpte vi dvd skivor, en skrivare.. Skönt med en skrivare de behövde vi..
Har laddat hem en film som heter Mirrors men de verkar inte gå och se den=(
Nu ska jag gå och söva Emilsson.. Go natt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0